Amenajari de gradini si spatii verzi in Bucuresti, Ialomita, Dambovita, Arges, Prahova, Constanta, Buzau, Braila, GalatiSisteme de irigatii automatizate pentru gradini si parcuri

 
Un sistem de irigatie automatizat este o combinatie complexa de tevi, vane, conexiuni electrice si aspersoare telescopice. De aceea este esential ca proiectarea si instalarea sistemului dvs. de irigatii sa fie facuta de un profesionist in domeniu.
Echipa noastra alege cele mai potrivite produse pentru proiectul dvs. pe baza schitei terenului si tinand cont de debitul si presiunea apei disponibile.
 
 
 
Irigatii pentru gradini si parcuri Buzau
Produsele noastre de inalta calitate asigura cantitatea de apa necesara plantelor si gazonului dvs.
Controlerul regleaza automat necesarul de apa.

Aspersoarele si rotoarele sunt invizibile cand nu functioneaza. Senzorul de ploaie previne udarea inutila. Contribuiti in acest fel la utilizarea eficienta a apei.

Cu un sistem automat de irigatii, plantele dvs. sunt sanatoase, infloresc timp mai indelungat, iar gazonul este des si verde.

Proiectarea sistemelor de irigatii
 
Sistemul de irigat automatizat este personalizat pentru fiecare gradina, parc, spatiu verde, teren de sport, cu scopul de a furniza vegetatiei necesarul de apa, rata de irigare uniform distribuita si economie de apa - totul corelat cu caracteristicile sursei de apa disponibile.

 
Firma noastra va ofera o solutie completa pentru realizarea unor sisteme de irigatie automatizate pentru spatii verzi si de asemenea putem asigura integrarea acestora in proiecte complete de amenajare de spatii verzi.
 
Sisteme de irigat gradini si parcuri Targoviste
 
Proiectul instalatiei de irigat va urmari:
 •  Asigurarea presiunii si debitului de apa necesare functionarii corespunzatoare a aspersoarelor amplasate in diverse puncte ale terenului, conform proiectului de stropire.
 •  Parametrii pierderii de presiune dinamica si viteza apei pentru a nu provoca suprasolicitarea tubulaturii si echipamentelor de irigare, peste parametrii garantati de producator.
 •  Distribuirea apei prin metoda aspersiei pe toata suprafata propusa functionarii ca spatiu verde.
 •  Asigurarea irigarii tuturor suprafetelor proiectate in timpul maxim alocat (pe perioada de noapte).
 •  Sistemul sa poata opri automat irigatia in cazul precipitatiilor naturale cu o intensitate mai mare decat cea propusa pentru materialul vegetal existent.
 

Controler pentru sistemele de irigatie 9V programabil Wi-Fi prin Smartphone

CARACTERISTICI

Comunicare prin Wi-Fi

 • - Programarea sistemului de irigat  se va face cu ajutorul  unui smartphone sau tableta.
 • - 3 programe de udare a cate 8 porniri.
 • - Alimentarea se face cu o baterie de 9V de tipul 6LR61
 • - Este clasificat IP68 si 100% rezistent la apa chiar submersibil.
 • - Poate fi instalat atat la interior, la exterior sau chiar in cutia de electrovane.
 • - Este prevazut cu functie de intarziere a udarii, care permite oprirea irigatiei pe o perioada intre 1 la 15 zile cu repornire automata.
 • - Detine memorie permanenta care salveaza setarile de program in cazul intreruperii alimentarii electrice.
 • - Functioneaza impreuna cu bobine din gama TBOS ( bobine de 9V).< li>
 • - Timp de functionare pe statie: de la 1 minut la 12 ore cu incremente de 1 minut.


Sisteme irigatii

Sisteme de irigat spatii verzi Giurgiu

Sistem irigatii tip spray

Sisteme de irigatii Galati

Irigatii tip rotor

Sisteme de irigatii gradini Constanta

Sistem irigare tip spray

 
............................................................................................................................................................
 
 
 
irigatii1
 
 
gradini_1
 
 
irigatii1
 

Amenajari gradini si spatii verzi in Bucuresti - Ialomita - Dambovita - Prahova - Constanta - Calarasi -Braila. Echipa Ozon Gardening va ofera servicii de calitate in amenajarea gradinilor si a spatiilor verzi (amenajare de iazuri, gazonare cu gazon rulouri sau seminte, plantari, mobilarea si accesorizarea curtilor cu foisoare, podete si alte obiecte din lemn sau piatra), precum si sisteme de irigat profesionale, automatizate.

Pe perioada iernii, ne ocupam de dezapeziri si decoratiuni de Craciun in Bucuresti - Ialomita - Dambovita - Prahova - Arges - Calarasi - Constanta - Galati - Braila. Instalatiile si figurinele luminoase pe care le folosim sunt de cea mai buna calitate, putand fi folosite in mai multe randuri.

_____________________________________________________________________________________________

 
MobilaSiDecoratiuni.roSisteme irigatii gradini si parcuri Top66 StatisticiGalerie foto - RoportalDecoratiuni, mobila, proiecte, amenajari case si gradini