Amenajari de gradini si spatii verzi in Bucuresti, Ialomita, Dambovita, Arges, Prahova, Constanta, Buzau, Braila, GalatiGazonare cu seminte sau rulouri

 

De cate ori te-ai uitat la gazonul vecinului si te-ai intrebat:„ De ce iarba vecinului este intotdeauna mai verde?” O peluza frumoasa se realizeaza in totdeauna cu ceva efort si cunostinte, depinzand foarte mult si de tipul de sol pe care il aveti, deoarece gazonul are mare nevoie de apa si substante nutritive.
Gazonare cu rulouri si seminte Constanta
Intretinerea gazonului
Tunderea gazonului Ialomita
Tunderea – Inaltimea gazonului trebuie sa fie de 4-5cm, deoarece daca este tuns mai scurt, nu va reusi sa capteze toata lumina solara de care are nevoie si in felul acesta nu va fi foarte sanatos. Celulele firului de iarba din gazon sunt foarte eficiente la transformarea radiatiilor solare in hrana pe care planta o foloseste pentru producerea de noi celule si la transformarea dioxidului de carbon si a altor gaze poluante in oxigen.
  
Fertilizare gazon Braila
Fertilizarea – Fertilizatorii sunt elemente si compusi care transforma microbii din sol in solutii absorbite de radacinile firelor de gazon. Aceste solutii care sunt create in sol, fac posibila transformarea energiei solare in hrana pentru firele de iarba. Pentru alegerea tipului de fertilizatori trebuie sa se tina cont de gradul de acoperire solara a peluzei. Daca doriti sa aveti un gazon sanatos, acesta trebuie fertilizat de doua ori pe an – primavara si toamna.
Sistem de irigat gradini si spatii verzi Targoviste
Irigarea – O peluza deasa si viu colorata are nevoie de irigare adecvata. Udarea cu furtunul nu este recomandata, deoarece apa nu va fi distribuita corespunzator, iar gazonul nu va creste des si uniform. Montarea unui sistem automatizat de irigare va va ajuta sa economisiti bani, apa, timp, iar printr-o programare corespunzatoare, peluza dvs. va fi udata chiar si cand sunteti plecati pentru mai mult timp.  
 
Tipuri de gazonare
Gazon seminte Ialomita
 
Gazonare prin insamantare
 
Etape
1.indepartarea vegetatiei de pe teren 
2.prelucrarea solului pentru gazonare
3. semanare gazon
4.tavalugire si udare
Gazon rulouri Bucuresti
 
Gazonare prin rulouri
 
Etape    
1.curatarea gazonului
2.indepartarea vegetatiei si decopertare 
3.nivelare strat de nisip
5.tavalugire 
6. asezarea ruloului 
7.compactare si udare 
 
 
 
irigatii1
 
 
gradini_1
 
 
irigatii1
 

Amenajari gradini si spatii verzi in Bucuresti - Ialomita - Dambovita - Prahova - Constanta - Calarasi -Braila. Echipa Ozon Gardening va ofera servicii de calitate in amenajarea gradinilor si a spatiilor verzi (amenajare de iazuri, gazonare cu gazon rulouri sau seminte, plantari, mobilarea si accesorizarea curtilor cu foisoare, podete si alte obiecte din lemn sau piatra), precum si sisteme de irigat profesionale, automatizate.

Pe perioada iernii, ne ocupam de dezapeziri si decoratiuni de Craciun in Bucuresti - Ialomita - Dambovita - Prahova - Arges - Calarasi - Constanta - Galati - Braila. Instalatiile si figurinele luminoase pe care le folosim sunt de cea mai buna calitate, putand fi folosite in mai multe randuri.

_____________________________________________________________________________________________

 
MobilaSiDecoratiuni.roSisteme irigatii gradini si parcuri Top66 StatisticiGalerie foto - RoportalDecoratiuni, mobila, proiecte, amenajari case si gradini