Amenajari de gradini si spatii verzi in Bucuresti, Ialomita, Dambovita, Arges, Prahova, Constanta, Buzau, Braila, Galati
Amenajare de parcuri cu plante, gazon, mobilier si irigatii

Cu experienta amenajarii de parcuri in Bucuresti si Ialomita, echipa Ozon Gardening va ofera servicii profesionale, necesare amenajarii spatiilor verzi:
- gazonare
- plantare
- montarea de sisteme de irigatii
- amenajarea spatiilor de joaca pentru copii
- amplasarea de banci, cosuri de gunoi, toalete ecologice
- infrumusetarea parcului cu fantani arteziene, iazuri, cursuri de ape, rocarii

 

Fantani arteziene pentru parcuri Sisteme de irigat gradini si parcuri
Parcul reprezinta o oaza de liniste in mijlocul zgomotelor urbane. El este parte nelipsita din viata noastra inca de cand ne nastem, cand mamele ne scot la plimbare in brate sau in carut. Tot parcul este un prieten de joaca pentru copii, atunci cand acestia se mai maresc, prin multitudinea de locuri de joaca - balansoare, leagane, tobogane, masinute, trenulete...etc, precum si nelipsitul nisip, unde copii s-ar juca toata ziua. Parcul este locul unde te poti relaxa, poti face sport, poti socializa, poti face o plimbare romantica sau iti poti plimba nepoteii, fiind cea mai ieftina modalitate prin care iti poti petrece timpul liber intr-un mod placut si sanatos.

 

Amenajare parcuri cu fantani arteziene Sisteme de irigatii gradini Prahova

Ansambluri de joaca pentru copii Cismele pentru parcuri


Pentru amenajarea cat mai atractiva a unui parc, asa incat toti cei care vor sa-s incarce bateriile sa o poata face intr-un loc placut, apelati cu incredere la Ozon Gardening.

 

INAINTE

Amenajare parc

Parc neamenajat - Slobozia

DUPA

Amenajare parc cu gazon si plante

Parc amenajat - Slobozia 
 
 
irigatii1
 
 
gradini_1
 
 
irigatii1
 

Amenajari gradini si spatii verzi in Bucuresti - Ialomita - Dambovita - Prahova - Constanta - Calarasi -Braila. Echipa Ozon Gardening va ofera servicii de calitate in amenajarea gradinilor si a spatiilor verzi (amenajare de iazuri, gazonare cu gazon rulouri sau seminte, plantari, mobilarea si accesorizarea curtilor cu foisoare, podete si alte obiecte din lemn sau piatra), precum si sisteme de irigat profesionale, automatizate.

Pe perioada iernii, ne ocupam de dezapeziri si decoratiuni de Craciun in Bucuresti - Ialomita - Dambovita - Prahova - Arges - Calarasi - Constanta - Galati - Braila. Instalatiile si figurinele luminoase pe care le folosim sunt de cea mai buna calitate, putand fi folosite in mai multe randuri.

_____________________________________________________________________________________________

 
MobilaSiDecoratiuni.roSisteme irigatii gradini si parcuri Top66 StatisticiGalerie foto - RoportalDecoratiuni, mobila, proiecte, amenajari case si gradini