Amenajari de gradini si spatii verzi in Bucuresti, Ialomita, Dambovita, Arges, Prahova, Constanta, Buzau, Braila, Galati



Amenajarea unui iaz de gradina

Amenajare iaz cu podet Constanta

Un iaz de gradina poate transforma curtea dvs. intr-un peisaj absolut incantator. Multi ani iazurile de gradina au fost considerate un lux, dar in ultimul timp numarul cererilor de amenajare a unui iaz de gradina a crescut o data cu necesitatea omului modern de a-si transforma curtea intr-un colt de natura, un loc in care sa-si gaseasca linistea si sa-si poata incarca bateriile.


Iaz de gradina Slobozia
Puteti oricand folosi kiturile „do-it-yourself” de amenajare iaz, dar rezultatul nu va fi unul spectaculos, iar durabilitatea acestuia va fi cu mult mai mica decat cea a unui iaz montat de o echipa de profesionisti, care folosesc sisteme profesionale si piatra naturala. De asemenea, o firma specializata in peisagistica va va pozitiona iazul asa incat sa se imbine armonios cu celelalte componente arhitecturale ale gradinii.
Amenajare iaz de gradina Targoviste
 
In al doilea rand, ganditi-va la elemente. Daca postati iazul in umbra completa, veti putea avea probleme in furnizarea si pastrarea caldurii pentru mentinerea iazului populat cu pesti. Daca iazul dvs. este asezat sub un copac, veti intampina neplacerea de a trebui sa curatati in permanenta iazul de frunze.
Amenajare iaz de gradina Dambovita
 De asemenea, ar trebui sa tineti cont si de dimensiunile iazului, pentru a se putea incadra armonios cu restul gradinii si pentru a corespunde dimensiunii necesare fiecarui tip de iaz in parte – helesteu, iaz cu pesti, iaz cu plante, iazo-piscina, iaz cu cascada sau curs de apa. Daca spatiul alocat este prea mic, rezultatul final nu se va ridica la nivelul asteptarilor dvs.

 
 
O alta problema destul de importanta este adancimea iazului, deoarece in cazul iazurilor cu pesti, daca adancimea nu este corespunzatoare, pe timpul iernii pot ingheta complet si astfel numarul pestilor se poate micsora considerabil.
Amenajari gradini Ilfov
 
Prin amenajarea unui iaz de gradina, veti face curtea atragatoare pentru activitatile in aer liber. Pentru multe persoane, o curte este la fel de importanta ca si casa; iar daca aceasta are un design placut, cu siguranta acest lucru ii va creste casei valoarea pe piata imobiliara, in cazul in care veti dori sa o vindeti.


Pentru a avea gradina mult visata, pentru evita eventualele neplaceri si acumulare de stres si pentru a economisi timp si bani, apelati cu incredere la echipa Ozon Gardening.
 
 
 
irigatii1
 
 
gradini_1
 
 
irigatii1
 

Amenajari gradini si spatii verzi in Bucuresti - Ialomita - Dambovita - Prahova - Constanta - Calarasi -Braila. Echipa Ozon Gardening va ofera servicii de calitate in amenajarea gradinilor si a spatiilor verzi (amenajare de iazuri, gazonare cu gazon rulouri sau seminte, plantari, mobilarea si accesorizarea curtilor cu foisoare, podete si alte obiecte din lemn sau piatra), precum si sisteme de irigat profesionale, automatizate.

Pe perioada iernii, ne ocupam de dezapeziri si decoratiuni de Craciun in Bucuresti - Ialomita - Dambovita - Prahova - Arges - Calarasi - Constanta - Galati - Braila. Instalatiile si figurinele luminoase pe care le folosim sunt de cea mai buna calitate, putand fi folosite in mai multe randuri.

_____________________________________________________________________________________________

 
MobilaSiDecoratiuni.roSisteme irigatii gradini si parcuri Top66 StatisticiGalerie foto - RoportalDecoratiuni, mobila, proiecte, amenajari case si gradini