+40 760 773 577 Luni- Vineri 08:00 - 19:00 Aleea Stadionului 3, Slobozia, Ialomita

Amenajări exterioare Curtea interioara este cartea de vizita a gospodariei tale.
Indiferent de dimensiunile ei, transforma curtea intr-un spatiu de vis, cu decoratiuni uimitoare!
Portofoliu Cere oferta
Experți în amenajări Creăm cele mai frumoase oaze de frumusețe naturale. Echilibru și armonie peisagistică. Cere oferta Portofoliu
Amenajări gradini, iazuri

Noi te putem ajuta să-ți îndeplinești visul.

Te uiti la curtea ta plina de buruieni si pamant uscat si ti-ai dori in locul ei o gradina amenajata cu iaz, plante, gazon mereu verde, udat de un sistem profesional de irigat, un loc de joaca pentru cei mici, un loc de relaxare cu firepit, in care tu si prietenii tai sa poti petrece timp de calitate, care sa va incarce bateriile consumate peste zi, eventual niste lumini arhitecturale, care sa-ti infrumuseteze curtea chiar si pe timpul noptii?

Tot ce trebuie sa faci este sa ne contactezi la numarul 0730 016 535 si sa ne spui cum iti doresti sa arate gradina, iar noi vom avea grija sa-ti transformam visul in realitate.

Amenajare gradina

Pentru o viata cat mai sanatoasa, este indicat sa petreceti cat mai mult timp in aer liber, de aceea aveti nevoie de o gradina ingrijita care sa va ajute sa va incarcati bateriile atunci cand aveti nevoie. Apeland la Ozon Gardening veti putea obtine gradina mult visata – o gradina amenajata rapid si fara bataie de cap.

Citeste mai mult

 

Sisteme de irigatii pentru gradini si spatii verzi

Sistemul de irigat este indispensabil oricarei gradini, deoarece mentinerea sanatatii gazonului si a plantelor depinde foarte mult de o buna irigare, care sa ofere hidratarea de care are nevoie pentru a ramane mereu proaspata, mai ales in perioadele secetoase

Citeste mai mult

 

Iazuri artificiale, cascade, fantani

Daca mersul la munte va relaxeaza, prin constructia un iaz cu rocarie si curs de apa, infrumusetat cu plante si podet de lemn, veti putea aduce o parte din peisajul montan, la voi in curte. Va veti putea relaxa vizual si auditiv, fara a fi nevoie sa parasiti locuinta, bucurandu-va de o priveliste superba, iar zgomotul stresant al orasului fiind acoperit de susurul apei. Realizare iazuri cascade cursuri.

Citeste mai mult

 

Gazon rulouri si seminte de gazon

De ce sa ai o curte gazonata? Covorul de gazon este o suprafata perfecta pentru relaxare, pentru joaca celor mici si pentru un aspect ingrijit si proaspat al curtii. Expertii nostri va propun 2 variante de gazonare – gazonarea prin insamantare si gazonarea cu rulouri.

Citeste mai mult

Plante

Pentru a avea un design unic, care sa va bucure privirea si care sa ofere si o parte de umbra curtii, va recomandam plantarea de flori, arbori si arbusti, de diferite dimensiuni.

Citeste mai mult

Intretinerea gradinii

Intretinerea gradinii sau a spatiilor verzi deja amenajate reprezinta un abonament de 4 deplasari in fiecare luna, care presupune intretinerea si tratarea gazonului, tratarea si tunderea plantelor, toaletarea arborilor si arbustilor, intretinerea si curatarea iazurilor, cascadelor si cursurilor de ape, verificarea si eventual reglarea sistemului de irigatii.

Citeste mai mult

Constructii de tip firepit

Ti-ar placea sa ai in curte un spatiu de relaxare firepit cu lumini ambientale, un loc in care sa te relaxezi impreuna cu prietenii, seara, la un gratar si un pahar de vin? Acest spatiu de relaxare va fi locul preferat, in care cu siguranta vei petrece foarte mult timp, mai ales pe perioada verii.

Citeste mai mult

Servicii complete de amenajari spatii verzi

• proiectare si executie gradini, parcuri si alte spatii verzi; • sisteme de irigare automatizate; • sisteme de drenaj spatii verzi (drenuri de gradina pentru colectarea apelor pluviale in exces); • sisteme / instalatii de iluminare grădini; • landscaping deosebit, profesional; • plantari material dendrologic: arbusti, arbori, flori anuale, flori perene, pomi fructiferi, trandafiri si alte plante de gradina; • garduri vii din diverse specii de arbusti si perdele din diverse specii de plante cataratoare: iedera, Palma Maicii Domnului; • elemente de decor din piatra naturala: alei si ziduri decorative din piatra naturala; • gazonare cu rulouri – montare rulouri de gazon; • gazonare prin insamantare; • servicii de taiere, fasonare si toaletare arbori (defrisari, transplantari arbori si arbusti); • intretinere gradini

Citeste mai mult

Solicitați oferta noastră
vă vom răspunde rapid.